Hirdetés

A Discord NFT-t akart bevezetni, de hamar visszatáncolt

|

A felhasználók egyáltalán nem támogatták a cég vezetőjének legújabb ötletét, gyorsan füstbe is ment a terv.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Discord társalapítója és elnöke, Jason Citron egy tweetben belengette, hogy új integrációs lehetőségek jöhetnek a chatprogramba.

A cél az lett volna, hogy a felhasználók beköthessék a MetaMask és WalletConnect fiókjaikat a rendszerbe, melyek egyébként crypto és blockchain platformok.

Ugyan Citron nem adott egyértelmű megerősítést ezzel kapcsolatban, az utalás félreérthetetlen volt: a cég bele akart ugrani a crypto és NFT buliba.

Hirdetés

A közönség reakciója gyors volt és egyértelmű. Citron tweetje alá többszáz tiltakozó komment érkezett, melyek között sok Discord Nitro tag fenyegetőzött azzal, hogy lemondják az előfizetéseiket. Mindenki élezni kezdte a verbális kapát-kaszát, azzal fenyegetőzve, hogy más platformra költöznek, ha ez a lépés bekövetkezik.

Néhány nappal később megérkezett a Citron hivatalos reakciója. Közölte, hogy a Discord "jelenleg nem tervez beépíteni ilyesmit". Megköszönte a rajongóknak, hogy megosztották véleményüket, és hozzátette, hogy a cég arra koncentrál majd, hogy megvédjék a felhasználóikat a spamektől és átverésektől.

A "jelenleg nincs tervben" nem az a válasz volt, amit vártak az emberek, mivel ez azt jelentheti, hogy később még előveszik majd a témát. Ezzel bizonytalanná vált a cég álláspontja az NFT-t illetően, ami feltehetően nem nyugtatta meg közösségét, de az első csatát láthatóan megnyerték. 

Ti mit gondoltok, egy ilyen újítás mennyit ártana a Discordnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)