Hirdetés

A Disney életszimulátora nagyot megy a Steamen

|

A Disney Dreamlight Valley-ben mesehősök és mesebeli világok várják a játékosokat, ennek pedig sokan nem tudtak ellenállni.

Hirdetés

A Disney Dreamlight Valley lényegében olyan, mintha a Stardew Valley-t, az Animal Crossingot, a Kingdom Heartsot és a The Simset összegyúrta volna valaki. Az életszimulátorban a Disney és Pixar karaktereinek társaságában élhetünk át kalandokat saját, képünkre vagy ízlésünkre formált szereplőnkkel.

A családbarát élmény középpontjában egy történetvezérelt kampány áll, amelyben Dreamlight Valley-t kell felszabadítanunk a sötétség fogságából, és minden zóna feloldásával új figurákkal, sztoriszálakkal és elfoglaltságokkal találkozhatunk a testre szabott karakterünkkel. Ki ne szeretne Wall-E, Belle (A szépség és a szörnyeteg) vagy éppen Remy (L'ecsó) társaságában ilyesmiket csinálni?

Hirdetés

Nos, a Steam statisztikái alapján rengetegen vevők rá. A Disney Dreamlight Valley csak szeptember 6-án jelent meg a Valve áruházában, és egy nap alatt máris az eladási lista harmadik helyén találta magát, közvetlenül a Valve Index CR és a Steam Deck mögött. A játékosok száma elérte a 3924-et a csúcson, a Twitch-nézők esetében pedig 52292 volt a plafon.

És mindezt úgy, hogy a játék korai hozzáféréssel jelent meg PC-re (a Steam mellett az Epic Games Store-ban is), PlayStation és Xbox konzolokra, Nintendo Switchre is. A fejlesztést végző Gameloft szerint a teljes változatra valamikor 2023-ban számíthatunk, ami free-to-play lesz és tartalmazni fogja a teljes fő történetet, valamint számos extra karaktert a Disney-Pixar felhozatalból. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként a saját karaktereteket vagy álmaitok Disney hősét anélkül is megalkothatjátok, hogy megvennétek a Disney Dreamlight Valley--t, ugyanis a karakterkészítő ingyenesen tölthető. A játék a Game Pass kínálatában is megtalálható, PC-n, konzolon, valamint a felhő segítségével akár mobilokon is játszhatunk vele

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)