Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában egyre közelebb kerül az egymilliárdos álomhatárhoz

|

Még mindig szépen teljesít Doctor Strange legutóbbi kalandja.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május elején vette be magát az amerikai mozikba, is azóta sem nagyon lehet a filmet kirobbantani onnan. A mostani hétvégén például az USA-ban 16 milliót sepregetett össze, világszinten pedig 51,7-et. Az MCU legújabb felvonása így harmadik hete tartja első helyét az Egyesült Államokban, ahol még mindig több mint négy és félezer moziban játszák azt. 

A matematika jelenlegi állása szerint ott tartunk, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában eddig összesen 342 millió dollárt termelt az Egyesült Államokban, a világ többi részén pedig 461 milliót, így összesítésben már 803 millió dollárnál jár.

Hirdetés

Egyre inkább közelebb kerülünk az egymilliárdos álomhatárhoz, de persze azt sem szabad közben elfelejteni, hogy az új nézők áradata hétről hétre apad. Az MCU filmjei közül eddig a Marvel Kapitány, a Pókember: Idegenben, az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Vasember 3, a Fekete Párduc, a Pókember: Nincs hazaút, valamint a négy Bosszúállók mozi tudott több mint egymilliárd dolláros bevételt felmutatni. 

Szerintetek bővíteni fogja a sort a Doctor Strange az őrület multiverzumában is, vagy előbb el fog fogyni a lendület?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nemrég egyébként egy videóban összeszedtük, milyen téren vertek át bennünket a film előzetesei:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)