Hirdetés

A Facebook felvásárolta a The Order: 1886 fejlesztőit

|

A The Order: 1886 alkotói mostantól fogva Oculus VR játékokat gyártanak a Facebook számára.

Hirdetés

Megvoltak ugyan a The Order: 1886 hibái, de az kétségtelen, hogy egészen egyedi, filmszerű élményt volt képes nyújtani 2015-ben, látványvilága pedig egészen elképesztő volt. Nos, a jelek szerint hiába várunk arra, hogy esetleg PlayStation 5-re érkezzen a folytatás, ugyanis a fejlesztőket, vagyis a Ready At Dawn csapatát felvásárolta a Facebook, a jövőben Oculus VR címeken dolgoznak majd.

Hirdetés

Ez, vagyis a célplatform kiválasztása egyébként cseppet sem véletlen, hiszen a 2015-ös The Order: 1886 után a Ready At Dawn ugyan még elkészítette a 2017-es Deformerst, de ezt követően csak és kizárólag Oculus Riftre fejlesztettek, legutóbbi játékuk, a Lone Echo II valamikor idén fog megjelenni. Mike Verdu, a Facebook VR-tartalmakért felelős vezetője a felvásárlás kapcsán elmondta, az Oculus Studios csapat részekén a Ready At Dawn a jövőben is azon fog dolgozni, hogy emlékezetes VR-címeket szállítsanak le a játékosoknak. 

A Facebook a jelek szerint keményen ráfekszik a videojátékos vonalra, elvégre a Mixer bezárását követően a Microsoft is a Facebook Gamingben látja saját jövőjét a streamelés frontján. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)