Hirdetés

A Facebook Gaming nem veszi át teljesen a Mixer helyét Xboxon

|

A Microsoft saját streaming platformja kiemelt figyelmet kapott konzoljuk menüjében is, de a Mixere megszűnése után nem kap meg minden ebből a Facebook Gaming.

Hirdetés

Pár napja jött a hír, hogy a Microsoft lelövi a Mixert, azt a streaming szolgáltatást, melynek felépítésébe és népszerűsítésébe csillagászati összegeket csorgatott bele. A platform még egy hónapig működik, ezután az egészet átcsatornázzák a Facebook Gamingbe, de a jelek szerint a közösségi média szolgáltatása nem élvezheti a Mixer összes privilégiumát.

Hirdetés

Akinek van Xbox One-ja, az pontosan tudja, hogy a streaming platform kiemelt helyet kapott a konzol menürendszerében és a kiadó legnagyobb, legsikeresebb játékai mellett szerepelt az ikonja (illetve szerepel még egy hónapig). Jogosan merül hát fel a kérdés, hogy ha egy hónap múlva bekapcsoljuk az Xboxunkat, akkor a Facebook Gaming virít majd a főoldalon?

"Ha azt kérdezitek, hogy a főmenübe jelenleg is beépített Mixer helyét átveszi-e a Facebook Gaming; a válasz egy egyszerű nem.

- mondta Larry Hryb. 

Phil Spencer Twitteren szólalt meg a témában és hozzátette, hogy feltett szándékukban áll, hogy biztosítsák a játékosoknak a lehetőséget, hogy azon a platformon streameljenek, amelyik a legközelebb áll a szívükhöz, így feltehetően a YouTube és a Twitch is kiveheti a részét az xboxos közönség szórakoztatásából a Facebook Gaming mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)