Hirdetés

A Facebook megszerzett magának egy népszerű VR-fejlesztőcsapatot

|

Egy újabb olyan gárdáról beszélhetünk tehát, ami immár az Oculus égisze alatt fog dolgozni.

Hirdetés

Az évek során rengeteg VR-játék jelent meg, és ahogy a hagyományos címek esetében, úgy ezek kapcsán is különböző műfajú kalandokba kostolhatunk bele.

Még a nagy battle royale-őrület is elérte a ezt a területet, hiszen a BigBox VR csapata tavaly elhozta nekünk a Population: One című alkotást, ami gyakorlatilag a jól ismert receptet ülteti át a virtuális valóságba, így hát nem is csoda, hogy a stúdió felkeltette egy nagyágyú érdeklődését.

Hirdetés

A Facebook bejelentette, hogy felvásárolták a BigBox VR csapatát, így újabb ügyes fejlesztőcsapat ügyködhet majd az Oculus brand alatt. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a Population: One így kukázva lesz, sőt, a hivatalos bejegyzés alapján a srácoknak nagy terveik vannak a VR battle royale-t illetően, de más projektekkel is foglalkoznak majd a későbbiekben. A felvásárlás ellenére ráadásul a játék sem csak az Oculus eszközein lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)