Hirdetés

A Fall Guysnál csak az Overwatch termelt több pénzt megjelenésekor a közelmúltban

|

Annak ellenére, hogy PlayStation 4-en ingyen szerezhették be a Plus előfizetők, nagyon sok bevételt hozott a Mediatonic játéka.

Hirdetés

Aki az elmúlt néhány hetet internetközelben töltötte, valószínűleg hallott arról, hogy a Fall Guys nagyon rövid idő alatt óriási sikert aratott PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. Utóbbi esetében segített, hogy a PlayStation Plus előfizetői ingyenesen szerezhették be egy teljes hónapon át, de a SuperData adatai alapján ezzel párhuzamosan, a PC-s felhasználóknak köszönhetően 185 millió dollár jött össze az első napokban - az Overwatch 2016-os debütálása óta nem volt példa ilyen mértékű sikerre. 

A cég becslései szerint 8,2 millió példány kelt el a megjelenés időszakában,  és így augusztus legtöbb bevételt generáló PC-s játéka lett.

Hirdetés

A Devolver még augusztus végén, körülbelül egy hónappal ezelőtt számolt be 7 milliós összeladásról, és azt is tudjuk, hogy 24 órán belül sikerült elérni a 1,5 millió felhasználót. 

Konzolon a Call of Duty: Modern Warfare volt a legjövedelmezőbb augusztusban, és a Fortnite esetében volt megfigyelhető a legnagyobb növekedés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)