Hirdetés

A fejlesztők még semmennyi pénzt nem kaptak az Outriders eladásai után

|

Bár a kiadó Square Enix sikerről számolt be korábban, a People Can Fly továbbra is várja a jutalmazást.

Hirdetés

Az egészen ritkás tavaszi szezont valamelyest megmentette a Square Enix által kiadott Outriders, aminek már a demójára is rengetegen rákaptak, és úgy tűnt, nagy sikert fog aratni. Júniusban a kiadó azt nyilatkozta, jó ötlet volt a Game Passbe tenni a játék xboxos változatait, és elégedett az eredménnyel, sőt, sorozattá szeretné bővíteni.

Kár, hogy a People Can Fly még azt sem tudja, mennyi példány kelt el.

Hirdetés

A lengyel stúdió a napokban közölte a részvényesekkel, hogy bár 45 nappal a megjelenés után, augusztus 16-án kellett volna jogdíjat kapnia az Outriders eladásai után, még semmi nem érkezett. Adatokat sem tudnak, de 2-3 millió eladott példányt becsülnek. Ennyivel már nyereséges lehetett volna a projekt, de nem ismert számukra, a játékosok közül hányan érkeztek a Game Passen keresztül, és ez hogyan befolyásolta az eladásokat. Úgy gondolják, végül nem sikerült profitot termelni, ezért nem számíthatnak kifizetésre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A People Can Fly a továbbiakban inkább megpróbálja maga terjeszteni alkotásait. Lehet, hogy csak késik az utalás, de egyelőre inkább azt tartják valószínűnek, hogy a projekt elbukott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)