Hirdetés

A FIFA 21 vezeti a brit játékeladási listát, de a Nintendo sem panaszkodhat

|

A japán óriás számos játéka bekerült a tíz legjobban fogyó cím közé.

Hirdetés

A GfK ismét friss és ropogós listát hozott nekünk, amiből kiderül, hogy mely dobozos játékok örvendtek a legnagyobb népszerűségnek az Egyesült Királyságban az október 17-én véget ért héten. Az egyáltalán nem meglepő, hogy az EA Sports focis játéka továbbra is nagyon népszerű, viszont a lista remekül mutatja, hogy az Amazon Prime Day-es leárazások során alaposan bevásároltak a Nintendo Switch-tulajdonosok is.

A mostani lista első helyén is a FIFA 21 csücsül, és könnyen lehet, hogy még egy jó ideig ott is fog maradni. Az ezüst érmet az Animal Crossing: New Horizons kapta, ami két helyet is javított az eggyel korábbi eredményéhéz képest. Ráadásul a dobogó harmadik fokán is egy switches alkotást találhatunk, méghozzá a hatodik helyről előretörő Mario Kart 8 Deluxe-ot.

Hirdetés

A fentieken túl pedig még több olyan eredmény született, aminek örülhet a Nintendo, ugyanis bekerült a top 10-es listába a switches Minecraft, a Ring Fit Adventure, valamint a Super Mario 3D All-Stars is. Elég nagyot zuhant viszont a Star Wars: Squadrons, mivel a korábbi második helyezését elveszítve ezúttal csak a nyolcadik helyre volt elég a teljesítménye. Hasonlóan járt a szintén elég új Crash Bandicoot 4: It's About Time is, ami a harmadik helyről a kilencedikre csúszott vissza.

Íme a mostani top 10-es lista:

1. FIFA 21
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Minecraft (Nintendo Switch)
5. Ring Fit Adventure
6. Super Mario 3D All-Stars
7. Just Dance 2020
8. Star Wars: Squadrons
9. Crash Bandicoot 4: It's About Time
10. Grand Theft Auto V

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)