Hirdetés

A FIFA 22-ben is beleleshetünk majd az Ultimate Team néhány csomagjába

|

Azért persze az igazán nagy pénzeket mozgató csomagok most is titkosak lesznek.

Hirdetés

Egyre forróbb a talaj a FIFA játékok alatt, miután több ország kormánya is azt fontolgatja, hogy szerencsejátékká nyilvánítja az Ultimate Team módot, aminek onnantól sokkal szigorúbb szabályoknak kell megfelelnie.

Jó példa erre Belgium, ahol 2019 óta nem lehet FIFA pontokat vásárolni, az ott élő játékosok csak a meccsekből befolyó pénzzel gazdálkodhatnak.

Hirdetés

Az EA ezt a nyomást a "Preview Packs" funkcióval akarja mérsékelni, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy belelessenek egyes csomagok tartalmába, majd eldöntsék, hogy ki szeretnék-e nyitni azokat a focistákat. A lehetőség tavaly debütált, a fejlesztők pedig a pozitív visszajelzés miatt a FIFA 22-be is belerakják, már az indulás napjától elérhető lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Preview Packs a Premium Gold és Premium Silver tartalmakkal működik, ha azonban valaki úgy dönt, hogy nem nyitja ki valamelyik meglesett csomagot, a következő 24 órában nem használhatja újra a lehetőséget.

A FIFA 22 szeptember 26-án jelenik meg, és ugyan a PC-s verzió az előző generációs konzolokra megjelenő kiadással lesz egy szinten, legalább a Ferencvárosnak és a nemzeti válogatottnak örülhetünk benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)