Hirdetés

A Fortnite fejlesztői vizsgálják a havi előfizetés lehetőségét

|

Az előfizetők korábban férhetnének hozzá egyes tartalmakhoz.

Hirdetés

A Fortnite valószínűleg még hosszú éveken keresztül szolgál majd az Epic Games kiapaszthatatlan pénzforrásaként, főleg annak fényében, hogy nem Daredevil volt a legutolsó Marvel hős, aki csatlakozott: a játék várhatóan még éveken át fogja vendégül látni a képregénykaraktereket, novembertől már a PlayStation 5 és Xbox Series S/X platformokon is. 

Hirdetés

A Fortnite hírekkel és szivárgásokkal foglalkozó Twitter-felhasználó, FireMonkey szerint az Epic Games egy felméréssel puhatolózta ki a játékosoknál, hogy hajlandóak lennének-e fizetni havonta további előnyökért és tartalmakért, valamint ha igen, akkor mikre számítanának. A havi előfizetésben többek között szerepelnének a Battle Passok, korai hozzáférést biztosítanának az ingyenes skinekhez és havi 1000 V-Bucks ütné az előfizetők markát. 

Ti benne lennétek egy Fortnite előfizetésben vagy hallani sem akartok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)