Hirdetés

A Forza Horizon 4 végre Steamen is kapható, azonnal sikert is aratott

|

Pár nappal ezelőtt jelent meg a Microsoft autóversenyes mókája a Valve PC-s üzletében, és a műfaj rajongói azonnal rá is repültek.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 pontosan március 9-én, két és fél évvel az eredeti megjelenése után vált elérhetővé a Steamen a PC-s versenyőrültek legnagyobb örömére. Láthatóan sokan vártak már arra, hogy a nagy M kieressze a paripákat a Microsoft Store istállójából, és amint ez megtörtént, rendesen feltornászták a játékosszámot. A hivatalos Forza Horizon profil szerint a megjelenés után a Forza lett a Steam egyik legnépszerűbb autóversenyes sorozata.

Hirdetés

Pontos számok nélkül ez mondjuk nem jelent nagyon sokat, de a Forza Horizon 4 ott van a Steam "Új és népszerű" részlegének 3. helyén, a SteamCharts szerint pedig az egyszerre játszók száma a 20 ezret is megközelítette az elmúlt 24 órában.

A Forza Horizon 4 2018. októberében jelent meg először PC-re és Xbox One-ra, majd tavaly elsők között kapta meg Xbox Series X|S-es frissítését. A steames megjelenés örömére a Playground Games megajándékoz mindenkit egy ingyen 2019. Porsche 911 GT3 RS-sel, de március 14-éig be kell lépni érte a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)