Hirdetés

A Forza Horizon 5 lett az eddigi legjobb nyitással büszkélkedő belsős Xbox-játék

|

Az Xbox Game Studios egyetlen korábbi saját játéka sem produkált ilyen nyitónapot.

Hirdetés

Nem kevesebb mint 4,5 millió aktív játékossal rendelkezett megjelenése napján a Forza Horizon 5, ami rekordnak számít a belsős xboxos címek között, korábban soha, egyetlen ilyen játék sem tudott ennyire brutális nyitást produkálni.

Ez a szám PC-n, konzolon és a felhőn keresztül jött össze, tehát tényleg a világon mindenki beleszámoltak - értelemszerűen azokat is, akik Xbox Game Passen keresztül fogtak bele a mexikói autókázásba. 

Hirdetés

Összehasonlításként a 4,5 milliós start háromszorosa a Forza Horizon 4 kezdésének, nem csoda, hogy ennyire büszke rá a Microsoft. Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője az alábbi tweetben gratulált mindezért a Playground Games csapatának.

A Forza Horizon 5-ről készült saját tesztünket alább találjátok.

Kaci egyébként hat másik youtuberrel nemrég streamelte is a játékot, ezt az adást ide kattintva tudjátok visszanézni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)