Hirdetés

A Game Informer egykori főszerkesztőjével erősít az Electronic Arts

|

Andy McNamara 1991 óta dolgozott a Game Informernél, amelynek több mint 27 éven át főszerkesztője is volt.

Hirdetés

Andy McNamara egy hónap híján 29 évet dolgozott a Game Informernél, ebből az időből pedig kicsivel több mint 27 évet töltött a magazin főszerkesztőjeként. Most azonban elbúcsúzott régi munkahelyétől, és a világ egyik legnagyobb kiadójánál folytatja. Ő lesz ugyanis az Electronic Arts új kommunikációs stratégiáért felelős igazgatója. Minderről saját maga számolt be a napokban a Twitteren. Tweetjében leírta, az EA-nél remek dolgok történnek épp, a cég pedig felkérte őt, hogy csatlakozzon ehhez a folyamathoz.

Hirdetés

Kitért arra, hogy új munkahelyén lehetősége nyílik majd együtt dolgozni legendás fejlesztőkkel az egész világról, együtt pedig azon munkálkodnak majd, hogy teljesen új történeteket mesélhessenek el majd nekünk.Várakozással tekint az előtte álló feladatokra, ami teljesen érthető egy ekkora váltás után. 

Azt egyébként már június vége óta tudni lehetett, hogy McNamara ott fogja hagyni a Game Informert, búcsúcikke egészen pontosan június 30-án jelent meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)