Hirdetés

A Gearbox bekebelezett egy filmes effektekre specializálódott csapatot

|

Nem kis nevet sikerült behúzniuk a Gearboxosoknak: ezek a srácok olyan anyagokon dolgoztak, mint a Joker, a Logan és a John Wick 3.

Hirdetés

A Borderlands fejlesztőiként ismert Gearbox Software bekebelezte a Captured Dimensions nevű csapatot, ami egyébként nem kifejezetten egy játékokkal foglalkozó cég. A Captured Dimensions fő profilja, hogy magas minőségű 3D-s, beolvasott modelleket készítenek emberekről, tárgyakról vagy környezetekről nagy költségvetésű filmekhez. A srácok olyan produkciókon dolgoztak korábban, mint az Avatar, vagy a Fekete Párduc.

A Captured Dimensions ugyan dolgozott már a Gearbox embereivel korábban (más játékfejlesztőkkel együtt), de a texasi stúdió most úgy döntött, hogy kisajátítja a céget magának.

Hirdetés

A kérdés itt csak az, hogy miért olyan fontos a Captured Dimensions munkája a Gearbox számára.

A gaming közösség egyöntetű reakciója egy bizonytalan vállrándítás volt, mivel hirtelen senki sem tudja hova tenni ezt a lépést. Akárhogy is, mint minden felvásárlás eseténél, úgy most évekig tarthat mire kiderülhet, min is dolgoznak együtt a felek ilyen keményen.

Nektek vannak tippjeitek? Szerintetek milyen feladatot kap majd a Captured Dimensions?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)