Hirdetés

A Gearbox része lett az MMORPG-kről ismert Perfect World

|

Az ingyenesen játszható online címek immáron az Embracer Group zászlaja alá, a Gearbox Publishing részlegéhez kerültek.

Hirdetés

A mai reggel kicsit felrázta az MMO-társadalmat: kiderült ugyanis, hogy a kétes minőségű játékairól ismert Perfect World Entertainment (Torchlight, Neverwinter, Hyper Light Breaker, Star Trek Online, stb.) immáron az Embracer Group részévé vált.

Ez ugye a THQ Nordic és a Koch Media tulajdonosa, ami az elmúlt években több nagyobb céget is bekebelezett. Hozzájuk tartozik már például a Dark Horse, a Gearbox és a 3D Realms is.

Hirdetés

A Perfect World Entertainment a jövőben Gearbox Publishing néven működik majd, de az Embracer ígéretei szerint ennek nem lesznek negatív következményei a már futó MMO címeikre. Ha még mindig pörgeted a Neverwintert vagy a Star Trek Online-t, akkor elvileg nincs mitől tartanod: a szerverek csipognak tovább, a tartalmak pedig ugyanúgy érkeznek majd, mint eddig.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A felvásárlási láz egyre nagyobb lendülettel, egyre messzebbre terjed. A Microsoft a közelmúltban bekebelezte a Bethesdát és az Activisiont, a Sony pedig felmarkolta a Bungie-t. A kommentek között lehet fogadni, hogy ki vásárol majd fel kit a következő hónapokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)