Hirdetés

A Google-höz igazolt a PlayStation VR egyik vezető fejlesztője

|

Dr. Richard Marks nemcsak a PSVR-on, hanem a PlayStation Move-on és a legendás EyeToy-on is dolgozott.

Hirdetés

Dr. Richard Marks még 1999-ben, vagyis 19 évvel ezelőtt csatlakozott a Sony Magic Lab csapatához, ahol nem mindennapi technológiák fejlesztésén dolgoztak.

Hirdetés

Ők hozták össze az EyeToy-t, a PlayStation Camerát, a PlayStation Move-ot, és ők alkották meg a PSVR követési technológiáját is. Marks a Google ATAP (Advanced Technology and Projects) csapatához csatlakozott, és természetesen vezetői pozícióba érkezik.

Azt nem tudjuk, hogy pontosan mire készül a Google, de az elmúlt években olyan arcokat vettek fel, mint a Sony-nál és a Microsoftnál is jeleskedő Phil Harrison, a PlayStation Home-ot vezető Jack Buser, az Xbox Live Arcade-et megalkotó Greg Canessa, és még sorolhatnánk. Ezek alapján nem lennénk meglepve, ha egyszer csak berobbannának a gamingbe valami ütős meglepetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)