Hirdetés

A Hades eladásai átlépték az 1 milliós álomhatárt

|

A Supergiant Games a megalakulása óta konzisztensen hozza a minőségi indie címeket, a rajongóik pedig ezt a pénztárcájuk nyitogatásával hálálják meg.

Hirdetés

A Hades múlt héten hagyta maga mögött az Early Access jelzőt, és hivatalosan is megjelent világszerte. A roguelike játék már az első verziójával megnyerte magának a műfaj rajongóit, akik hűségesen várták és játszották az összes frissítést. Már a korai időszakban elfogyott 700 000 példány, ez a szám pedig szépen kikerekedett a megjelenés utáni pár napban.

Hirdetés

A Supergiant Games nagy örömmel tudatta a közösséggel, hogy már 1 millió példány fogyott a játékból. Ugyan az Early Access eladások kicsit maszatolják a statisztikát, de ez az eladási tempó nagyjából megegyezik a Bastionével, ami Supergiant első nagy sikere volt.

A Bastion, a Transistor és a Pyre után a srácok ismét egy kiemelkedő játékot tettek le az asztalra. Úgy néz ki, hogy a Supergiant nem tud hibázni. Reméljük, hogy a jövőben is megtartják ezt a jó szokásukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)