Hirdetés

A Hearthstone csapatának egyik oszlopos tagja is otthagyta a Blizzardot

|

Dave Kosak is új helyen folytatja karrierjét, aki volt már a World of Warcraft vezető küldetéstervezője, az utóbbi időben pedig a Hearthstone narratíváját egyengette.

Hirdetés

Alig egy hete láttuk Dave Kosak hatalmas vigyorát a Hearthstone legújabb kiegészítőjének, a Madness at the Darkmoon Faire-nek bemutató videójában. Úgy tűnik, hogy ez volt az utolsó projektje a Blizzardnál, mivel tegnap este bejelentette, hogy kilépett a cégtől, ahol lehúzott 12 hosszú évet, és több nagyobb titulust is betöltött.

Legutóbbi pozíciójában a Hearthstone narratívájának egyengetéséért felelt, de volt ő már a World of Warcraft vezető küldetéstervezője is. Sok kalapot hordott, de most mindet otthagyta a Blizzard öltözőjében.

Hirdetés

A bejelentést követő tweetekben elmondta, hogy rengeteg remek dolog készül a Hearthstone-hoz, így a rajongóknak nincs mitől félniük. A World of Warcraft: Shadowlands megjelenését is alig várja, és ő is velünk fog kalandozni Azeroth túlvilágában. Bármi is volt az oka a távozásának, jó látni, hogy a játékokkal szembeni szeretete változatlan.

A jövőben a Deviation Games egy "fontos szerepkörében" fog dolgozni egy még be nem jelentett projekten. Szerinte le fog esni tőle az állunk, mi pedig őszintén reméljük, hogy igaza lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)