Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn PC-s portja szépen zárta az első hónapot

|

A Guerilla Games játéka jobban fogyott PC-n az első hónapban, mint a Death Stranding vagy az Assassin's Creed: Odyssey.

Hirdetés

Közel sem lett tökéletes a Horizon: Zero Dawn PC-s változata, azonban a fejlesztők az elmúlt egy hónapban folyamatosan azon dolgoztak, hogy javítsák a felmerülő gondokat.

Hogy mennyire várták az emberek a játék PS4 exkluzivitásának megszűnését, azt az is mutatja, hogy a vegyes fogadtatású port ellenére elképesztő mennyiségű ember fizetett be Aloy kalandjára.

Csak a megjelenéstől számított első hónapban több mint 716 ezer példány fogyott el a játék PC-s verziójából. 

Hirdetés

Összehasonlításképp: ez vetekszik a The Witcher III: Wild Hunt kezdeti eladásaival ugyanezen a platformon - a nemrégiben szintén Sony exkluzívként debütált, majd PC-re is megjelenő Death Strandinget pedig messze maga mögé utasítja.

Ez már csak azért is jó hír, mert a Sony nemrég arról beszélt egy befektetői hívásban, hogy tervben van további exkluzív játékok PC-s portja, ha pedig ilyen jó számokat produkálnak ezek az új kiadások, akkor még több esély van rá, hogy szélesebb közönséghez látogathatnak el a stúdió ikonikus címei.

Ti melyik Sony exkluzív játék PC-s megjelenésének örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)