Hirdetés

A játékiparba is beszáll a M3GAN, a Parajelenségek és a Tűnj el! produkciós cége

|

A Blumhouse elindította a videojátékos részlegét is, és természetesen az interaktív médiában is a horrornál maradnak.

Hirdetés

A Blumhouse Productions az elmúlt években olyan filmekkel rágta be magát a piacra, mint a Parajelenségek, a Tűnj el! és a M3GAN, de nekik köszönhető az Insidious és a Széttörve is. A cég mostanra az egyik legtermékenyebb horrorfilmes vállalattá nőtte ki magát, így elérkezettnek látta az időt a terjeszkedésre.

Megnyílt ugyanis a Blumhouse Games, aminek célja "egyedi, horror-témájú játékok készítése a konzolos, PC-s és mobilos közönség számára". Az új részleg lényegében kiadóként fog tevékenykedni.

Hirdetés

Olyan indie csapatokra vadásznak, akik 10 millió dollár alatti költségvetéssel dolgoznak, és kreatív projektekkel akarják halálra rémiszteni a gamereket.

"Nagyon izgalmas lehetőségek rejtőznek az indie tér horroros részében, ezért is örülök, hogy a Blumhouse erőforrásait és nevét használhatjuk arra, hogy ezeket kiaknázhassuk."

Zach Wood, az új részleg vezetője a nyilatkozata szerint már alig várja, hogy munkához láthasson. Egyelőre nem tudjuk, hogy melyik indie csapatokkal szerződtek le, így csak reménykedhetünk, hogy tényleg valami különlegességgel tervezik meghódítani a játékok világát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)