Hirdetés

A jelek szerint idén már nem fog megjelenni a Starfield

|

Jason Schreier, a Bloomberg munkatársa szerint a Bethesda legújabb alkotását 2021-ben még nem kapjuk meg.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is lehetett olvasni a Starfielddel kapcsolatban, hogy az a kiadó tervei szerint 2021 év végéig megjelenhet. Egy márciusi híresztelés alapján arra számíthattunk, hogy a Bethesda nyáron bejelenti a játékot, majd pár hónappal később ki is adja azt, viszont a Bloomberg bennfentes újságírójának értesülései alapján még kicsit tovább kell várnunk a Starfield megjelenés napjára.

Jason Schreier, a Bloomberg munkatársa nemrégiben Redditen egy Ask Me Anything (AMA), vagyis kötetlen kérdezz-felelek keretein belül válaszolt számos kérdésre, és nem meglepő módon előkerült témaként a Starfield megjelenése is.

Hirdetés

Egy rajongó arról érdeklődött, hogy Schreier értesülései alapján tényleg meg fog jelenni-e a Starfield, illetve várható-e valamilyen nagyobb bejelentés az idei E3 konferencián. Az újságíró mindkét kérdésre meggyőző nemleges választ adott, tehát vélhetően konkrét információkkal is rendelkezik a Bethesda alkotásával kapcsolatban.

Schreier egyébként részt fog venni a digitálisan megrendezésre kerülő 2021-es E3 sajtótájékoztatón, így várhatóan még több kérdésre fog majd válaszolni az idén várható játékokkal kapcsolatban. Az újságíró AMA bejegyzését a Reddit kapcsolódó aloldalán olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)