Hirdetés

A konzolok után PC-re is megérkeztek a 80 eurós játékok

|

Meghökkentő árcédulákkal találkozhatnak azok, akik a Square Enix valamelyik újdonságát akarják megvásárolni.

Hirdetés

A tavalyi generációváltás nemcsak új konzolokat hozott, hanem bizony új árakat is, mivel sok frissen megjelent kalandot a korábban megszokottnak tekintett 60 euró helyett lényegesen többért vásárolhattunk meg.

Tulajdonképpen csak idő kérdése volt, hogy a PC-s játékok piacán is megjelenjen ez a gyakorlat, és sajnos egy jól ismert kiadó vállalta magára az úttörő szerepét.

Hirdetés

Az jó hír, hogy végre PC-re is megjelenik a Final Fantasy VII remake-je, amit majd az Epic Games Store-ról szerezhetünk be még idén. Annak viszont már kevésbé örülhetünk, hogy a játék legolcsóbb kiadása 79,99 euróba kerül. Hasonló a helyzet a csapat másik újdonsága, a Forspoken kapcsán is, aminek élesedett már a Steam-oldala, így kiderült, hogy ez szintén ennyibe fog kerülni, az extrákkal megpakolt Digital Deluxe kiadásért pedig 104,99 eurót kell kiperkálnunk.

Az áremelés már önmagában ellenszenvet válthat ki a PC-s közösségből, de az valószínűleg még rátenne egy jókora lapáttal az egészre, ha ezért a pénzért olyan ramaty állapotú játékokat kapnánk, mint amilyeneket láthattunk az elmúlt időszakban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)