Hirdetés

A lassan ötéves Resident Evil 7 eladásai újabb nagy mérföldkövet léptek át

|

Nagyon sok példány fogyott már a Capcom horrorjátékából.

Hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy a 2017-ben megjelent Resident Evil 7 új életet lehelt a Capcom gyengélkedő sorozatába, és az akció helyett ismét inkább a túlélésen volt a hangsúly Ethan Winters kalandjában.

Azt már tavaly is tudtuk, hogy remek számokat produkált a játék, de nagyon úgy tűnik, hogy az azóta eltelt hónapok során ismét kilőttek az eladások.

Hirdetés

A Capcom a Twitteren harangozta be, hogy már több mint 10 millió példány fogyott a Resident Evil 7-ből, ami jól mutatja, milyen remek horrort rakott össze a japán stúdió. A játék a csapat második legjobban fogyó alkotása volt június végén 9,8 millió eladott darabbal, szóval gyaníthatóan az újabb mérföldkő elérése után sem változott a pozíciója.

Az első helyen egyébként a Monster Hunter: World állt nyáron 17,3 millióval.

Szerintetek megérdemelt a Resident Evil 7 sikere?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)