Hirdetés

A Legendary Pictures csillagászati összeget akar a Godzilla vs. Kong HBO Max-es premierjéért

|

A Legendary is gazdagítja azok sorát, akik nem kifejezetten örülnek a Warner streaming-központú döntésének.

Hirdetés

A Warner Bros. egy hónapja bejelentette, hogy minden általuk gondozott film elérhető lesz az HBO Max szolgáltatón rögtön a mozis premier napján. Ez nézők számára nem a legrosszabb opció, de ipari részről sokan bírálták a döntést. Most a Legendary kezdte rázni az öklét, mivel az általuk készített Godzilla vs. Kongnak is a Warner lenne a terjesztője.

A Netflix korábban már ajánlott 200 millió dollárt azért, hogy a film felkerülhessen a streaming óriásra, de a Warnerhez való kötődésük ezt megakadályozta.

Hirdetés

Napokkal az alku meghiúsulása után jött a nagy HBO Max-es bejelentés, amiről a Deadline szerint a Legendary semmit sem tudott. Most a stúdió 250 millió dollárt követel, különben a Godzilla vs. Kong nem megy sehova a mozitermeken túl.

Érdekes lesz figyelni a Legendary és a többi filmipari nagyágyú lépéseit a Warner bejelentésének nyomán. A Godzilla vs. Kong elvileg május 21-én kerülne mozikba és az Egyesült Államokban HBO Maxre. Meglátjuk, hogy ez végül tényleg így lesz-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)