Hirdetés

A letöltési számokat látva nem nehéz megérteni, miért haldokoltak a Star Wars Battlefront 2 szerverei

|

Kiderült, nagyjából mennyien éltek az Epic Games Store ajánlatával.

Hirdetés

Az Epic Games Store legtöbb ingyen kínált játékát valószínűleg legfeljebb pár százezren töltik le, de vannak olyan ajánlatok, amiket azoknak is nagyon nehéz visszautasítani, akik alapvetően erősen szelektálnak. A Grand Theft Auto V, a Remnant: From the Ashes, de még a Football Manager 2020 letöltési számai is átlépték az egymilliót, viszont amit most a Battlefront 2 elért, az egészen meglepő és lenyűgöző.

Az Electronic Arts 2018-as játékának Celebration Edition kiadása január 14. és 21. között volt ingyenes, és a kiadónak növelnie kellett a szerverkapacitást, hogy ki tudja szolgálni az új játékosok rohamát. Valószínűleg egy-két milliónál is előfordultak vonna fennakadások, de most kiderült, mennyien kívántak a messzi-messzi galaxis csatatereire lépni.

Hirdetés

Az EA közlése szerint több mint 19 millió (igen, TIZENKILENCMILLIÓ) játékos vetette bele magát a kalandba, ami egy elképesztően magas szám. Nem tudjuk, mennyien maradnak egy-két hét után, vagy hányan voltak azok, akiket csak a kampány érdekelt, de akárhogy nézzük, ez elég döbbenetes.

A kiadó azért megerősítette, hogy nem lesz több tartalmi bővítés, de igazából már most is annyi tartalom van a Battlefront 2-ben, hogy azzal jó sokáig ellesz mindenki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)