Hirdetés

A Marvel's Avengers még a fejlesztési költségeket sem hozta vissza

|

A Square Enix elnöke a befektetőknek magyarázta a bizonyítványt.

Hirdetés

Nem áll jól a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal Bosszúállók játékának szénája. Bár a Marvel's Avengers részben szórakoztató tudott lenni, és látszik, hogy költöttek a minőségre (nem véletlenül érdemelte ki a Kamala Khant szinkronizáló Sandra Saad a Golden Joystick Awards egyik díját), javításra és bővítésre szorul, amely nem olyan ütemben történik, ahogyan azt a Marvel-rajongók igényelnék.

Noha a csapat folyamatosan jelentkezik frissítésekkel, a PS5 és Xbox Series S/X konzolokat megcélzó update 2021-re csúszott, az első extra karakter, Kate Bishop pedig még mindig nem érkezett meg (a jelenlegi álláspont szerint december 8-án számíthatunk rá). 

Hirdetés

Miközben a fejlesztők biztosak abban, hogy sikerül majd visszacsábítani a játékosokat, addig a Square Enix a legutóbbi pénzügyi jelentése szerint sokat bukik a játékon, sőt. A kiadó elnöke, Yosuke Matsude elmondta a befektetőknek, hogy a Marvel's Avengers eladásai alacsonyabbak voltak, mint várták, és egyelőre - a megjelenése óta eltelt lassan három hónap alatt még a fejlesztési költségek sem térültek meg. Matsude hozzátette, hogy az új tartalmak érkezésével az eladások lassú növekedését várják. 

Részben ennek köszönhető, hogy a Square Enix körülbelül 67 millió dollárnyi veszteséget könyvelhetett el a HD játékok szegmensében az előző pénzügyi negyedév tekintetében. Talán az új karakterek (ne feledjük, hogy a következő hónapokban beugrik Pókember is) és az újgenerációs upgrade segít majd, hogy némi profitot is termeljen a Marvel's Avengers. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)