Hirdetés

A Metro Exodus már tavaly átlépett egy szép eladási mérföldkövet

|

Viszont csak nemrég derült ki, hogy mennyire is népszerű a 4A Games posztapokaliptikus lövöldéje.

Hirdetés

Nyilván akadtak hibái, de viszonylag jó játék lett a 2019 elején debütált Metro Exodus, amiben a sötét alagutak helyett végre több időt tölthettünk el a ramaty állapotban lévő, de hangulatos felszínen.

Korábban sokan felháborodtak azért, mert a játék eleinte csak az Epic Games Store-on át jelent meg hivatalosan PC-n, de aztán később megérkezett persze Steamre, illetve megújult formában a jelenlegi generációs konzolokra is ellátogatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy összességében elégedettek is voltak a rajongók azzal, amit kaptak, ugyanis a játékot kiadó Deep Silvert birtokló Koch Media anyavállalata, az Embracer Group megerősítette, hogy 2021. december 31-ével bezárólag több mint 6 millió példány talált gazdára a Metro Exodusból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Habár konkrét számok hiányában nehéz összehasonlítást csinálni, de tudjuk, hogy a legutóbbi rész eladásai javában megelőzték a Metro: 2033, a Metro: Last Light, de még az ezek felújított változatait tömörítő Metro Redux számait is.

Nektek tetszett a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)