Hirdetés

A Microsoft átnevezi az Xbox Game Passt?

|

A vállalat a hivatalos Twitter oldalakon jelentette be a változtatást.

Hirdetés

A Microsoft megváltoztatta az Xbox Game Pass arculatát, és mind az Xbox-os, mind a PC-s szolgáltatás kapcsolódó Twitter-fiókján lecserélődött a logó. A felhasználónevek egyelőre nem változtak, de a név és az ikon cseréje arra utalhat, hogy a cég közeljövőben módosítást fog végezni a Game Pass-szel kapcsolatban.

Hirdetés

A szolgáltatás új neve tehát egyszerűen már csak Game Pass, és az Xbox szó is eltűnt a logóból, csupán az ikon maradt meg. Twitteren mindössze egy-egy bejegyzéssel jelezték a változtatást, de a Microsoft hivatalos kapcsolódó honlapján egyelőre továbbra is Xbox Game Pass néven jelenik meg a szolgáltatás.

A Microsoft az utóbbi időben több érdekes változtatást is eszközölt, így már nem lehet éves Xbox Live Gold előfizetést vásárolni, illetve a híresztelések alapján a jövőben az Xbox Live Gold teljesen meg fog szűnni.

Szerintetek milyen nagyobb újdonságot vetíthet elő a Game Pass arculatváltása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)