Hirdetés

A Microsoft átnevezi az Xbox Live-ot, az Xbox Live Goldot viszont nem piszkálja

|

Marad az Xbox Live Gold úgy, ahogy van, de mellette ideje megszokni az Xbox network kifejezést.

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy némiképp felfrissítik az Xbox Live rendszert, új nevet adnak a szolgáltatásnak, amit immár "Xbox network"-ként használhatunk.

Fontos, hogy csak és kizárólag névváltásról van szó, egyébként nem nyúlnak hozzá a szolgáltatáshoz. Ezt azért kell mindenképp kiemelni, mert nemrég szó volt arról is, hogy az online játékhoz nélkülözhetetlen Xbox Live Gold előfizetési díját megemelik, de később visszatáncoltak ettől az ötlettől, sőt egyes multiplayer játékok, például a Fortnite már Gold-előfizetés nélkül is játszhatók.

Pletykáltak arról is, hogy az Xbox Live Gold teljesen megszűnik, és teljesen ingyenessé válik az online multiplayer. Egyelőre még erről sincs azonban szó. 

Hirdetés

A friss bejelentés, vagyis az Xbox Live átnevezése semmilyen formában sem érinti az Xbox Live Gold előfizetéseket, sőt az Xbox Live Gold neve is változatlan marad - tavaly arról is lehetett hallani, hogy ezt "Xbox online services"-re nevezik át esetleg.

A Microsoft nyilatkozatai szerint egyszerűen azért változtattak most, hogy könnyebben megkülönböztethető legyen az egész Xbox Live, avagy Xbox network rendszer, és az Xbox Live Gold előfizetés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)