Hirdetés

A Microsoft már nem kínál éves Xbox Live Gold előfizetést

|

Ez az apróság pedig akár komoly változásokat vetíthet előre.

Hirdetés

Régóta szerves része már az Xbox-konzoloknak az Xbox Live Gold előfizetés, aminek köszönhetően lehet online is játszani, jó néhány éve pedig már ingyenes játékok is járnak az előfizetőknek bizonyos időközönként. Azonban lehetséges, hogy a Microsoft hamarosan fontos változásokat eszközöl a szolgáltatást illetően.

Hirdetés

Valamilyen oknál fogva már nem lehet 12 hónapos Xbox Live Goldot vásárolni a Microsoft Store-on keresztül, és úgy tűnik nem egy hibáról van szó, ugyanis a redmondi vállalat megerősítette, hogy szándékosan távolították el ezt a lehetőséget a kínálatból. Egy, illetve három hónapos előfizetést továbbra is vehetünk, de így is furcsa lépésnek tűnik ez, hiszen a legtöbben valószínűleg hosszú távra fizetnek be.

Ez a manőver viszont több dolgot is jelenthet. Előfordulhat például, hogy a következő generációra a Microsoft alaposan átalakítja a szolgáltatást működését, és talán még az is megeshet, hogy ingyenesen játszhatunk majd online az Xbox Series X-en. Azonban némileg valószínűbbnek tűnik az a magyarázat, hogy kezd népszerűbbé válni az Xbox Live Gold előnyeit is tartalmazó Xbox Game Pass Ultimate, így pedig már kevésbé van szükség a hosszabb távú külön előfizetésre.

Szerintetek mi állhat a törlés hátterében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)