Hirdetés

A Microsoft márt teszteli a Game Pass családi előfizetéses megoldását

|

Ha beállítjuk a családi előfizetést, akkor négy embert is hozzáadhatunk, akik így hozzáférnek majd az összes Game Pass játékhoz.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálták, hogy a Microsoft és az Xbox csapata nagyon fontolgatja egy Family Plan bevezetését. Több előfizetéses szolgáltatás is kínál hasonló megoldásokat, aminek köszönhetően (ugyan egy emelt ár fejében) szabályosan megoszthatjuk családtagjainkkal az elérhető tartalmakat.

A tervezgetést tettek követték, és az Xbox már el is kezdte tesztelni az opciót Írországban és Kolumbiában. Az ottani lakosok már most átkonvertálhatják meglévő előfizetéseiket családi csomagokra.

Az ottani árakon egy családi előfizetés 21,99 euróba kerül, ami közvetlen forintra váltva nagyjából 8 800 forintot jelentene. Ha netán a családtagjainkkal osztoznánk a költségeken, akkor az eredeti előfizetővel együtt (tehát gyakorlatilag 5 részre osztva) 1 760 forintra jönne ki, és ebben benne vannak már az Ultimate kategória előnyei is.

Hirdetés

Érdemes hozzátenni, hogy ezek váltott árak, és a Microsoft általában forintosított fix árakon szokta kínálni a szolgáltatásait nálunk, így ez várhatóan ennél is olcsóbb lesz (már ha elér Magyarországra a családi csomag).

Egyelőre nincsenek arról információink, hogy a szolgáltatás mikor (ha egyáltalán) lesz elérhető a jelenleg érintett régiókon kívül.

Ti kipróbálnátok ezt a csomagot? Milyen árat tartanátok reálisnak érte?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)