Hirdetés

A Monster Hunter Rise remekül fogy Switchen, de PC-n már egy évvel a megjelenés előtt jobban fut

|

Emulátorral tesztelgették a Capcom játékának PC-s teljesítményét, ami megnyugtató eredménnyel zárult a későbbi port szempontjából.

Hirdetés

Két héttel a premiert követően már átlépte a négymillió példányt a boltokba kiszállított Monster Hunter Rise kópiák száma, azaz láthatóan nagy az érdeklődés az egyelőre még Switch-exkluzív alkotás iránt. A Capcom szörnyvadászos játékának tesztpéldánya épp ma érkezett meg hozzánk némi utazgatást követően, így rövidesen a mi értékelésünket is elolvashatjátok.

Mint ismeretes, készülőben van a PC-s változat is, ám annak a megjelenését 2022 első vagy második negyedévére tervezi a kiadó, és mivel mostanság ritkán fordul elő a csúszás ellenkezője, jobban járunk, ha belekalkulálunk némi késlekedést is, legfeljebb kellemesen csalódunk.

Hirdetés

Akadnak azonban olyanok, akik nem akarnak egy teljes évet, vagy még többet várni arra, hogy kedvenc platformjukon játsszanak a Monster Hunter Rise-zal. Nekik jó hír, hogy a Ryujinx Switch Emulator révén PC-n is működésre bírható a szóban forgó alkotás, méghozzá modoknak hála akár 1620p felbontáson és 60 fps mellett. Ilyen értékekről a Switch-tulajok nem is álmodhatnak - pláne nem együtt -, viszont mindezek tükrében borítékolható a majdani PC-s kiadás az emulátorban pillanatnyilag elérhetőnél magasabb részletességen és képfrissítési rátán fog tetőzni.

A BSoD Gaming csatornáján megtekinthető gameplayt egy Intel i7-10700K 5,2 GHz processzorral és GeForce RTX 3070-es grafikus kártyával felszerelt gépen rögzítették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)