Hirdetés

A nehézségek ellenére is elképesztő számokat generál a PlayStation 5

|

Hiába a globális chiphiány, a Sony így is nagyon sikeresnek érezheti a PlayStation 5-öt az eladások alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik a globálisan érezhető (és látszólag egyre romló) chiphiány a vállalatok bevételére nem igazán gyakorol érezhető negatív hatást. Nemrég írtunk arról, hogy az AMD rekord magas bevételekkel zárta a 2021-es év első negyedévét, és úgy tűnik, hogy a Sony-nak sincs miért panaszkodnia.

A japán cég legutóbbi beszámolójából kiderültek a pontos részletek azzal kapcsolatban, hogy mennyi PlayStation 5-öt tudtak eladni és azok milyen ütemben fogytak.

Hirdetés

A Sony jelentése szerint tavaly év végéig 4,5 millió PS5 talált gazdára, 2021 január és március között pedig újabb 3,3 millió fogyott. A 2020-as évet a cég kicsit több mint 3 milliárd dollár haszonnal zárta, mely rekord a fennállásuk történetében.

A játékosok közben az előző generációról sem feledkeztek meg, 2020 utolsó negyedévében 1 millió PlayStation 4 is fogyott, mellyel már 115,9 millió eladott példánynál jár a konzol.

Nektek sikerült már hozzájutni a PlayStation 5 valamelyik verziójához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)