Hirdetés

A Netflix hanyatlása mellett a Disney+ továbbra is szépen gyűjti az előfizetőket

|

Sok millió új felhasználóval gazdagodott az előző negyedévben a Disney streaming-platformja.

Hirdetés

Továbbra is tart a streaming-háború, amely során olyan nagyágyúk versenyeznek a nézők pénzéért, mint a Netflix, az HBO Max, az Amazon Prime Video, na és persze a Disney+, ami várhatóan még a nyáron megérkezik Magyarországra is.

A külföldi kínálatot elnézve már lehet számítani arra, hogy nagyjából milyen tartalmakkal fogunk találkozni a Disney platformján, és a jelek szerint az előfizetők is elégedettek azzal, amit kapnak a pénzükért cserébe.

Hirdetés

Friss információk alapján a Disney+ tábora 7,9 millió új előfizetővel bővült az elmúlt negyedévben, minek következtében már 137,7 milliónál tart, ami jelentős előrelépés, ha azt nézzük, hogy a februári pénzügyi jelentéskor 129,8 millió volt ez a szám, 2021 áprilisában pedig 103,6 millió. Jól látható tehát, hogy egyre csak gyarapodik a platform nézőtábora, habár érdemes megemlíteni, hogy ebbe az adatba az indiai, Hotstar nevű változatot is beleszámolták.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az ESPN+ és a Hulu figyelembe vételével szintén növekedést könyvelhetett el a Disney. Ezzel szemben a nagy rivális Netflix elég szorult helyzetbe került, ráadásul rövidesen megérkezhetnek a reklámok is a piros csapat kínálatába, ami nem biztos, hogy pozitív változást fog eredményezni.

Ti előfizetői vagytok valamelyik platformnak? Szerintetek melyik a legjobb a jelenlegi kínálatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)