Hirdetés

A Persona 4 Golden PC-s eladásai miatt még jobban szereti a SEGA a platformot

|

Úgy néz ki, hogy egy aranyszínű pénzfolyam kellett ahhoz, hogy a kiadó végre kinyissa a szemét.

Hirdetés

A Persona 4 Golden PC-s megjelenése hatalmas siker lett. A széria rajongói nagy örömmel vették meg másodszor is kedvenc JRPG-jüket, és rengeteg, eddig Vita híján csak vágyakozó érdeklődő csöppenhetett bele az Atlus félőrült iskolás szimulátorába. A hype és az eladási számok a Sega befektetőit is elérték, akik jogos kérdéseket tettek fel a kiadónak.

Hirdetés

A Persona Central jelentése szerint a szokásos befektetői tájékoztatón egyikük feltette a kulcskérdést, hogy tervez-e a cég újonnan megjelent játékokat is eladni Steamen.

"A Persona 4 Golden a kritikai sikerek és alacsony árazás miatt sokkal erősebb eladásokat produkált, mint hittük. Aktívan támogatni fogjuk a korábban megjelent játékaink portolását Steamre és új platformokra. A platformok tulajdonosaival is tárgyalunk a jövőbeli játékainkkal kapcsolatban, és fontolóra veszünk olyan kedvező lehetőségeket, melyek segítenék a címeink eladásait. Ezek között ott van az az opció is, hogy a jövőben az új játékainkat már a kezdetektől felkészítenénk a PC-s megjelenésre."

Nagyon úgy néz ki, hogy a Catherine és a Persona 4 Golden szólt akkorát, hogy komoly változásokat idézzen elő a Sega üzletpolitikájában. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy idővel a Persona 3-at és a Persona 5-öt is megkaphatjuk majd PC-re, és talán a Switchet sem fogják már kihagyni sokáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)