Hirdetés

A PES elvesztette az AC Milan és az Inter Milan licenceket

|

A 2021-es felvonás komoly bajban lesz, ha a Milan rajongókat is meg akarják fogni.

Hirdetés

A Konami bejelentette, hogy a PES sorozat elvesztette két nagyon fontos olasz klub, az AC Milan (Associazione Calcio Milan) és az Inter Milan (Football Club Internazionale Milano) felhasználási jogait, licenceit. Mindkét csapat felbukkant ugyebár a PES 2020-ben, innen a jövőben sem távolítják el őket. Jelenleg tehát mindenki boldogan hajthatja kedvenc játékosait akár myClub módban is. A gond a 2021-es résszel lesz.

Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy a két népszerű focicsapathoz valami fantázianevet kell kitalálniuk a következő PES játék esetében. Egyelőre még nem tudjuk, hogy hogyan is fogják helyettesíteni a két Milánói csapat nevét és gárdáját, de ezt még bőven van idejük kitalálni, hiszen egyelőre még be sem jelentették a PES 2021-et - persze ettől még valószínűleg borítékolható, hogy ősszel érkezik az új rész.

Az illetékesek a következőképpen nyilatkoztak: 

"A jövőben tovább erősítjük majd a meglévő kapcsolatainkat, és új partnereket keresünk majd, hogy a lehető legjobb eFootball élményt nyújthassuk nektek. Köszönjük a támogatást és megértéseteket."

A nyilvánvaló feltételezés a döntés miért kapcsán értelemszerűen az, hogy az EA Sports exkluzív szerződést írt alá mindkét olasz óriással, ennek tükrében pedig azok csak a FIFA 21-ben és a FIFA-széria további felvonásaiban bukkanhatnak fel.

A PES volt korábban az olasz klubok otthona, ami azt jelentette, hogy a PES 2020-ben megvolt minden hivatalos logó, trófea és kitüntetés, ami az olasz ligákhoz tartozott. Meglátjuk, hogy a mostani változtatás mennyire fogja aláásni a rajongók vásárlási kedvét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)