Hirdetés

A Plague Tale: Innocence komoly mennyiségű patkánybűvölőt hozott össze

|

Hatalmas eredményt ért el az Asobo Studio, amelyre a kiadó is büszke, és nagyon jó, hogy van igény ilyen játékokra.

Hirdetés

Az már korábban sem volt titok, hogy a Focus Home Interactive nagyon elégedett A Plague Tale: Innocence teljesítményével, hiszen az Asobo Studio érettebb közönséget megszólító játéka a kritikusoknál és bevételügyileg is remekül teljesített, 2019 egyik legnagyobb meglepetése volt, most pedig újra hallhattunk róla egy remek hír kapcsán (és mint lelkes rajongók ezt nem titkolt örömmel osztjuk meg veletek).

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy bejelentsék a folytatást, A Plague Tale: Innocence újabb mérföldkövet ért el: már több mint egy millió példány talált belőle gazdára. Az Asobo Studio társalapítója, David Dedeine elmondta, hogy az egész csapat rendkívül büszke arra, amit a játék elért. Minden nap egyre több játékos fedezi fel Amicia és Hugo történetét, amely számukra a legnagyobb motiváció és alig várják, hogy további kalandokkal és érzelmes pillanatokkal jelentkezzenek. 

Természetesen a Focus Home Interactive egyik igazgatója, John Bert is hasonlóan lelkesen nyilatkozott, de picit beleszőtte mondandójába a jövőt is, miszerint büszkék arra, hogy folytatják a partnerséget az Asobóval egy újabb ambiciózus cím erejéig. Hármat tippelhettek, hogy mi lehet az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)