Hirdetés

A PlayStation fejese szerint a PS5 exkluzívjai megérik az árukat

|

Jim Ryan úgy véli, olyan értéket kínálnak, ami miatt különösen indokolt az áremelés.

Hirdetés

Egyelőre nem emel minden kiadó árat az új generációs konzolokra érkező játékai esetében, de a Take-Two mellett a Sony is úgy gondolja, eljött az idő, hogy az évek óta folyamatosan növekvő gyártási költségekhez igazítsa a játékok ellenértékét.

Az ugrás nem kicsi: a PlayStation 5 egyes nyitócímei, például a Demon's Souls és a Destruction AllStars esetében 29 990 Ft lesz a hazai ár, de a könnyedebb Sackboy A Big Adventure-ért is 26 990 Ft-ot kell fizetni.

Hirdetés

Jim Ryan, a PlayStation ügyvezető igazgatója azt érzi, saját játékaik valódi next-gen élményt kínálnak majd, és ők a legjobb exkluzívokat szolgáltatják.

"Nem könnyű a játékipac egészéről vagy más játékkonzolokról beszélni, de szerintem egyértelmű az érték a PlayStation 5 esetében. A rajongóknak világszerte a legjobb exkluzívokat szolgáltatjuk, az ezek által kínált valódi új generációs élmény el fogja ragadni őket."

A konzol első játékai között szerepel még egyébként a Marvel's Spider-Man Miles Morales is, ami önállóan futó kiegészítő lévén mindössze 21 990 Ft-ba fog kerülni, de a Spider-Man remastert is tartalmazó csomagban már ugyanúgy 29 990 Ft-ot kérnek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)