Hirdetés

A PlayStationnek lesz válasza a Game Passra?

|

A Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója, Jim Ryan egy interjú során elég titokzatos megjegyzést ejtett el.

Hirdetés

Néhány napja elérhetővé váltak a legújabb konzolgeneráció tagjai, és természetesen az újságírók rengeteg kérdéssel fordulnak a cégek vezetőihez.

Az orosz TASS hírügynökség Jim Ryant kérdezte a PlayStation 5-tel kapcsolatban, a cégvezető pedig egyik homályosabb válaszával lehet, hogy egy új Sony előfizetéses rendszerre utalt.

Az újságíró arról kérdezett, hogy a Sony milyen módon próbál meg reagálni a Microsoft Game Pass szolgáltatására.

Hirdetés

Ryan azt válaszolta, várhatóak majd hírek a témában, viszont ezúttal nem tud több részletet megosztani.

A PlayStation előfizetéses szolgáltatása jelenleg a PlayStation Now, amely több piacon is elérhető

- tette hozzá.

Ryant még a konzolháborúval kapcsolatban is kérdezték, amelyre azt válaszolta, hogy ezt a fogalmat nem szívesen használja, viszont örül, hogy komoly verseny van a piacon, amely kemény munkára ösztönzi a Sony munkatársait.

Ebből persze nem tudhatunk semmi érdemit, egyelőre tényleg a felhőalapú PS Now és a PlayStation Plus Collection áll a játékosok rendelkezésére, talán ezekből fejlődhet ki egy új válasz a Game Pass ellenében? Tudjuk, hogy a Sony egyébként nem ebbe az irányba tervezte az üzletpolitikáját, ezért is furcsa ez a megjegyzés, remélhetőleg hamarosan többet is megtudhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)