Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaúttól rengeteg bevételt remélhet a Sony

|

Tom Holland harmadik hőskalandja tulajdonképpen nyomtatja a pénzt a vállalat számára.

Hirdetés

Noha sikerült elérni visszafogottabb sikereket idén (például a Halálos iramban 9 vagy a Shang-Chi is jól teljesítettek), azonban a hollywoodi stúdiók továbbra is várnak arra, hogy visszatérjenek a koronavírus-járvány előtti kasszarobbantó idők.

Nos, a Pókember: Nincs hazaútnak sikerült a bravúr: Csirke spoilermentes kritikája elárulja, hogy miért akkora durranás Tom Holland hálószövőjének legújabb, Doctor Strange-dzsel megtámogatott kalandja, a pozitív kritikai fogadtatás és a szájhagyomány pedig nagyok sokat számít egy ekkora blockbuster esetében, és meg is tette a hatását - akárcsak az emberek nosztalgia és felhőtlen szórakozás iránti vágya. 

Hirdetés

Ahogyan arról nemrég írtunk, a Pókember: Nincs hazaút már 1,057 milliárd dollárt hozott a Sony és a Marvel részére, amihez kevesebb, mint két hétre volt szüksége, és hamarosan lekörözi elődjét, a Pókember: Idegenbent, ami 1,13 milliárd dollárral zárta mozis pályafutását. A Deadline box office szakértője, Anthony D'Alessandro jóslata szerint azonban a harmadik film meg sem fog állni az 1,75 milliárd dolláros globális bevételig, ebben az esetben pedig a Sony Pictures rekordösszegű, 610 millió dolláros profitot könyvelhet majd el. 

D'Alessandro előrejelzése alapján azután jön ki ez az eredmény, hogy hozzáadjuk a hazai és nemzetközi mozis pályafutást, a streaminget, a PVOD-ot, a DVD kiadást és a tévés forgalmazást, majd levonjuk a különböző kiadásokat (a gyártás költségét, a részesedéseket, a mozis megjelenés kiadásait, a világszintű marketinget és a többit).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A 610 millió dolláros profittal a Sony minden idők legjövedelmezőbb filmjévé válna Nincs hazaút, elvégre a 2017-es Pókember: Hazatérés 200 milliót, a Pókember: Idegenben 339 milliót, a Jumanji - Vár a dzsungel pedig csak 305,7 millió dollárt könyvelhetett el. Ez magasabb lenne annál is, mint amennyit a Disney profitált a Bosszúállók: Végtelen háborúból (500 millió dollár) vagy a Star Wars: Az utolsó Jedikből (417,5 millió dollár). Kíváncsian várjuk, hogy bejön-e D'Alessandro jövendölése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)