Hirdetés

A Psychonauts 2 a Double Fine eddigi legsikeresebb játéka

|

Lassan készült el, de úgy tűnik, nagyon megérte zöld utat adni a Psychonauts 2-nek.

Hirdetés

Lisette Titre-Montgomery, a Psychonauts 2 művészeti vezetője április végén otthagyta a Double Fine csapatát. A hölgy láthatóan szerette a munkáját, erről pedig boldogan posztolt is, ahogy maga mögött hagyta egykori irodáját.

A felmondásával kapcsolatos nyilatkozatában megemlítette, hogy a Psychonauts 2 lett a stúdió legsikeresebb játéka, és bár konkrét számokat nem mellékelt, ez a kijelentés árulkodó volt.

Hirdetés

A Double Fine legutóbbi projektjének ugyanis ezek szerint már át kellett lépnie az 1,7 milliós eladási küszöböt, ez volt a korábbi rekordjuk. Lisette Titre-Montgomery nyilván nem tette hozzá, hogy a "legsikeresebb" jelzőt a Game Pass letöltéseknek köszönheti-e a Psychonauts 2 vagy sem, de akárhogy is, ez szép eredmény.

Hogy mi lesz egyébként a sorozat jövője az még kérdéses, de Tim Schafer elmondásai alapján film biztosan nem lesz belőle. Szerinte az egész csak felesleges időpocsékolás, de a megkereséseknek köszönhetően legalább egy rakat ingyen ebédet kapott Hollywoodban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)