Hirdetés

A Rainbow Six: Siege hét évvel a megjelenése után is lenyűgöző számokat produkál

|

Ugyan már nem kap annyi új tartalmat, mint az első években, a játék több pénzt hoz a Ubisoftnak, mint eddig bármikor.

Hirdetés

A Ubisoft kiadta a legutóbbi pénzügyi jelentését, amiben két játékot emeltek ki. Az Assassin's Creed Valhallára és a néhai Tom Clancy nevével fémjelzett Rainbow Six Siege-re bizony még mindig támaszkodhat a kiadó várható bevétele megtervezésekor. Utóbbi kimagasló szereplése miatt a Ubisoft folyamatosan kísérletezik más FPS projektekkel is, ám úgy tűnik, hogy az emberek inkább a már jól bevált Siege-et választják.

A lövölde átlépte a 85 millió egyedi játékosszámot, és a jelentés szerint ennek a tábornak nagy része szépen vissza is jár, nap mint nap lövöldözni. A rengeteg érdeklődő értelemszerűen rengeteg pénzt is termel: a Ubisoft szerint a napi átlagbevétel rekordokat döntöget.

Hirdetés

A tájékoztató alapján a Siege éves bevételei 18 százalékkal növekedtek a tavalyi eredményhez képest, bár a pontos összeget nem osztották meg a nagyközönséggel (az egész jelentés óvatos volt a számokat illetően). Annyit még hozzátettek, hogy a fejlesztők izgalmas, új tartalmakkal készülnek a hetedik évfordulóra. Az új tartalmi csomagban biztosan lesz egy új pálya, és a cross-play és cross-save támogatás is itt van már a kanyarban.

Ami az Assassin's Creed Valhalla eredményeit illeti, már több mint 20 millióan csaptak fel vikingnek. Egyébként pedig a teljes Assassin's Creed sorozat nagy sikernek könyvelték el, a korábbi részeik iránt is megnőtt az érdeklődés az Xbox Game Pass és PlayStation Plus szolgáltatásoknak hála. A jelentés szerint a franchise egy újabb nagyon sikeres negyedévet tudhat a háta mögött.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Érdekes lesz figyelni, hogy a lövölde meddig tud még sikeres maradni, ahogy azt is, hogy az Assassin's Creed sorozat következő darabja milyen eredményekkel zár majd, dacára a rövidebb játékidőnek és kevésbé szolgáltatás-orientált hozzáállásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)