Hirdetés

A Resident Evil Village letarolta májusban a PlayStation digitális piacát

|

Észak-Amerikában és Európában is a legnépszerűbb játék volt a múlt hónapban.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend a Resident Evil Village, a sorozat legújabb darabja. Ugyan voltak kritikus hangok, akiknek nem annyira tetszett, hogy az elődjeinél talán kevésbé félelmetes az új rész, a tesztünkben alapos képet kaphattok arról, hogy milyen jóra is sikeredett igazából Ethan Winters legújabb kalandja.

A megjelenés óta már több mint 4 millió példány kelt el a játékból, amiből a Sony piacán történt tarolás is hozzájárult. A PlayStation 5 tulajdonosok Észak-Amerikában és Európában is a Village-et vették meg a legtöbbször előző hónapban, a PlayStation 4-en pedig csak a Rust tudott versenybe szállni a Capcom játékával, ami Európában így is tarolt, egyedül az óceán másik oldalán lett ezüst érmes.

Hirdetés

A Resident Evil Village ahhoz is jó úton jár, hogy a sorozat valaha volt legsikeresebb része legyen, hiszen már jó ideje túl van a 4 millión, a most csúcstartó hetedik rész pedig 9 milliós eladással rendelkezik. A Capcom házi bajnokságában viszont még messze az első hely, ezt ugyanis a Monster Hunter: World hódította el a maga 17,1 millió eladott példányával.

Arról, hogy a Capcom mivel készül a jövőben, a nemsokára érkező E3-mas konferenciájukon tudhatunk meg a legtöbbet, amit természetesen mi is nyomon követünk majd, így emiatt is érdemes követni minket a felületeinken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)