Hirdetés

A Resident Evil Village vámpírnői gyakorlatilag nyomtatják a pénzt

|

A Capcom új horrorcíme hatalmas siker lett, és az első fordulóban lazán lekörözte közvetlen elődjét.

Hirdetés

A Capcom hatalmas örömmel jelentette, hogy a Resident Evil Village-ből immáron 4,5 millió példány fogyott világszerte. Ez a szám kifejezetten erős eredménynek számít, pláne, ha azt nézzük, hogy a Resident Evil VII-ből "csak" 3,5 millió fogyott a megjelenését követő 9. hétre.

A vámpírnők iránti rajongás nem hagy alább: a Village-ből a megjelenésekor 3 millió fogyott, ami a 20. napra 4 millióra növekedett. A mostani 4,5 millió szépen jelzi, hogy a játék még jó darabig termeli majd a pénzt a Capcomnak.

Hirdetés

Mindezzel együtt egyébként a Resident Evil franchise egésze átlépte a 100 millió eladott példányszámot.

A hatalmas sikerekre a Capcom egyébként egy animációs filmmel és Resident Evil Village DLC bejelentésekkel válaszolt, így az eladási számok még várhatóan jó darabig fognak növekedni.

Ti beszereztétek már a Village-et vagy tervezitek később behúzni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)