Hirdetés

A Rockstar Games egyik alapítója új stúdiót nyitott

|

A jelek szerint a Grand Theft Auto és Red Dead Redemption játékok történetéért felelős Dan Houser egy újabb stúdió alapításában vett részt.

Hirdetés

Még tavaly év elején derült ki, hogy a legendás Rockstar Games egyik alapítója, Dan Houser elhagyja a stúdiót, miután több, mint 20 évig erősítette a csapatot. Houser alapítóként nem csak az adminisztratív feladatokkal foglalkozott, aktívan részt vett a fejlesztésben is és gyakorlatilag minden nagyobb Rockstar játék forgatókönyvét neki köszönhetjük.

Sokáig nem lehetett biztosan tudni, hogy a fejlesztőnek milyen tervei vannak a jövőre nézve, viszont az Egyesült Királyság cégjegyzékéből arra lehet következtetni, hogy már meg is találta következő otthonát.

Hirdetés

A Rockstar Mag nevű francia magazin vette először észre, hogy az Egyesült Királyságban nemrég bejegyzésre került egy Absurd Ventures In Games nevű cég és a cégjegyzékből az derül ki, hogy Dan Houser igazgatóként és kreatív rendezőként fog majd tevékenykedni.

Mivel egyelőre nincs semmiféle hivatalos bejelentés, még nem tudhatjuk, hogy pontosan min dolgozik az új stúdió és míg a cégjegyzékben szerepel leírásként, hogy interaktív szórakoztató szoftverek fejlesztésével foglalkoznak, erre a részre még talán magunktól is rájöttünk volna.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha Houser új stúdiója szintén AAA játékokkal foglalkozik, akkor valószínűleg még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni, hogy mivel készülnek, de az biztos, hogy már most nagyon kíváncsian várjuk a veterán forgatókönyvíró következő alkotását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)