Hirdetés

A Rockstar Games felvásárolta a Crackdown 2 fejlesztőit

|

Nem csak a Microsoft szeret vásárolgatni, most épp a Rockstar csapott le a Ruffian Games csapatára, a Crackdown 2 fejlesztőire.

Hirdetés

Már egy éve szoros a kapcsolat a Rockstar Games és a Crackdown 2-t is fejlesztő Ruffian Games között, együttműködésük viszont most új szintet lép, tegnap ugyanis kiderült, hogy a Rockstar (egészen pontosan az anyacég, vagyis a Take-Two Interactive) felvásárolta a skót fejlesztőcsapatot. A Crackdown 2 mellett egyébként a Kinect Playfit, a Fragmental és a RADtv miatt lehet nektek ismerős a Ruffian neve, illetve ők feleltek a Crackdown 3 többjátékos módjáért is (a kampányt a Sumo Digital fejlesztette).

Mindezeken felül aktívan bedolgoztak több Kinectes címbe (Kinect Star Wars, Kinect Sesame Street TV, Kinect Sports Rivals) valamint a Halo: The Master Chief Collection elkészítésében is segítettek, szóval eddig masszívan kötődtek a Microsofthoz.

Hirdetés

A felvásárlás névcserével is jár, mostantól kezdve Rockstar Dundee lesz a Ruffian Games hivatalos neve. A TheGamer információi szerint az akvizícióra október 1-jén került sor, a névcserét pedig október 6-án ejtették meg. Egyelőre nem tudni, hogy a csapat mire készül immár a Rockstar kötelékében, de valamint biztosan dolgoznak, mivel épp új munkatársakat keresnek - ahogy ez az alábbi tweetből is kiderült.

Ez a titokzatos játék valószínűleg nem más, mint az a még be nem jelentett cím, amin az elmúlt egy évben is együtt ügyködött a Ruffian és a Rockstar.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)