Hirdetés

A SEGA is beszáll az NFT-bizniszbe

|

Két logó is azt bizonyítja, hogy a japán kiadó komoly terveket szövöget a nem helyettesíthető tokeneket illetően.

Hirdetés

Az NFT-őrület a videojáték-ipart sem hagyta érintetlenül, habár egyelőre nem kell attól tartani, hogy a digitális tokenekről fog szólni minden hamarosan, elég csak megnézni a Ubisoft próbálkozását, illetve a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőinek ötletére érkezett reakciókat. A fentiek ellenére mégis úgy tűnik, hogy rengetegen látnak benne fantáziát, így aztán minden jel szerint nemsokára egy újabb nagy nevet köthetünk össze az NFT-k világával.

Hirdetés

A SEGA vezérigazgatója, Haruki Satomi nem olyan régen arról beszélt, hogy vállalata továbbra is szívesen kísérletezne a tokenekkel, de tisztában vannak a technológiát körülvevő negatív reakciókkal, így gondosan átgondolja a jövőre vonatkozó terveit.

"Sok dolgot alaposan fel kell mérnünk, például azt, hogyan enyhítsük a negatív elemeket, mennyire tudjuk ezt bevezetni a japán korlátozásokon belül, illetve mit és mit nem fogadnak el a felhasználók."

- nyilatkozta Satomi, aki elárulta, hogy nem fogja engedélyezni a dolgot, ha az csak szimpla pénzcsinálásnak érződik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A látszólag óvatos hozzáállás ellenére azonban úgy tűnik, vannak már tervei a SEGA-nak, mivel tavaly decemberben a vállalat két védjegyet is bejegyeztetett az ország szabadalmi hivatalánál. Az egyik szimplán Sega NFT néven található meg, a másik pedig a Sega Classics NFT Collection elnevezést viseli. Ez utóbbiból arra következtethetünk, hogy nem csak néhány tokennel, hanem egy kész gyűjteménnyel készülhet a japán vállalat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)