Hirdetés

A Sony a Demon's Souls remake fejlesztőit is felvásárolhatja

|

Nem kizárt, hogy a jövőben a Bluepoint Games is a japán óriáshoz fog tartozni.

Hirdetés

A 2006-ban alakult Bluepoint Games leginkább más stúdiók alkotásinak felújításával vált népszerűvé, hiszen ennek a brigádnak köszönhetjük például az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont vagy a Shadow of the Colossus remake-et. A PS5-ös nyitócímként debütált Demon's Souls remake mögött is a srácok állnak, és nagyon is elképzelhető, hogy a jövőben már nem független stúdióként fognak tevékenykedni.

A ResetEra fórumon megjelent pletyka szerint ugyanis a Sony már nagyon közel áll ahhoz, hogy felvásárolja a Bluepoint Games csapatát, és a Demon's Souls remake egyfajta végső teszt volt a nagy megállapodás előtt. A játék ráadásul egészen jó fogadtatásban részesült, így elvileg felgyorsultak az események, és már meg is kezdődtek a tárgyalások.

Hirdetés

A fenti dolgokat nyilvánosságra hozó felhasználó szerint a Bluepoint bizony már nem szimplán remake-eket akar csinálni, hanem szívesen dolgozna egy saját IP-n is. A Sony pedig elvileg elégedett a Demon's Souls és a Shadow of the Colossus remake-en végzett munkával, illetve az is lendíthetett némileg az ügyön, hogy az amerikai stúdió jól tud együttműködni a japán kiadó más csapataival. Állítólag rövidesen bejelentésre is kerül a megállapodás, de lehet, hogy egészen február 28-ig kell várnunk a leleplezésére.

Nyilván ez még csak egy pletyka, de tekintettel arra, hogy mennyi alkotáson dolgozott már együtt a Sony és a Bluepoint, nem is lenne annyira meglepő a felvásárlás. Szerintetek mennyire hihető a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)