Hirdetés

A Sony elvileg hamarosan búcsút int a PS3, PSP és Vita játékok értékesítésének

|

Hivatalos bejelentés még nem érkezett, de a híresztelések szerint már csak pár hónap van hátra a nagy váltásig.

Hirdetés

Elvileg március folyamán fogja bejelenteni a Sony, hogy hamarosan beszüntetik a régebbi platformok digitális címeinek értékesítését, magyarul a PlayStation Store-on keresztül nem tudunk majd megvenni egy PlayStation 3-as, PSP-s, vagy PS Vita-s játékot sem.

Ha minden igaz, akkor a PS3-as és PSP-s játékokat 2021. július 2-án takarítják ki a Store-ból, a PS Vita felhozatala pedig idén ősszel, egészen pontosan augusztus 27-én válik elérhetetlenné - minderről a The Gamer számolt be.

Hirdetés

Fontos, hogy a fentieket egyelőre a Sony egyetlen hivatalos felületén sem kommunikálta, szóval egyelőre még nem kell lerohanni a PS Store-t. Ha tényleg így lesz, akkor pedig bízhatunk abban, hogy még idejében tájékoztatnak minden potenciális vásárlót, így bőven lesz még időtök bepótolni az éveket csúszó vásárlásaitokat. Arról egyelőre nem tudni, hogy mindez magukat a letöltéseket is érinti-e, de remélhetőleg erről nem lesz szó, és azt azért meg tudják oldani, hogy a már megszerzett játékainknak ne kelljen véglegesen búcsút intenünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)